Vaara huolehtii arvokkaasta raaka-aineesta jo taimesta alkaen. Hallitsemalla koko puun jalostusketjun, voimme tarjota laadukasta, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua puurakentamisen ammattilaisille.

Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisesta pohjoisen puusta. Valmiiksi maalatut puutuotteemme mahdollistavat vaivattomat rakennusurakat ja näyttävän lopputuloksen. Taloteollisuuden toimijoille haluamme antaa aikaa, jotta he voisivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa eli vastaamaan loppuasiakkaiden yhä kasvaviin tarpeisiin. Sertifioitujen teollisten palosuojauskäsittelyjen avulla tuotteemme soveltuvat myös julkis- ja kerrosrakentamiseen.

Kolme syytä valita Vaaran ulkoverhoustuote

Valmiiksi maalatut ulkoverhoustuotteet helpottavat tuotantoketjua ja antavat mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan

Sertifioitu teollinen palosuojakäsittely mahdollistaa kerros- ja julkisrakentamisen

Käyttämämme pohjoisen puu on vastuullinen ja kestävä raaka-aine julkisivumateriaaliksi

Katso videolta kuinka näppärästi asentuu valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu ulkoverhous.

Miksi valita puu rakennuksen julkisivumateriaaliksi

Uutta taloa tai muuta rakennusta suunnittelevalle voi olla tuttua pohdiskelu julkisivujen materiaalin valinnan kanssa; Valitsenko esteettisen puun, jämäkän kiven vai sittenkin tiilen?

5 syytä valita valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous

Valmiiksi maalattu ulkoverhous on huoleton valinta, sillä seinä on asennuksen jälkeen heti valmis. Vaaran Värivalmis™ on kolmeen kertaan teollisesti maalattu ulkoverhouslauta, joka ei vaadi työmaalla kuin naulankantojen paikkamaalauksen. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi valita valmiiksi maalattu ulkoverhous rakennuksen julksivumateriaaliksi.

Miten löytää oikea ulkoverhous - vaihtoehdot vertailussa

Talon ulkoverhous on perinteisesti maalattu rakennustyömaalla alusta loppuun joko itse tai ulkopuolisen maalarin toimesta. Huolellisesti tehtävä maalausprojekti vaatii kuitenkin maalarilta runsaasti kallisarvoista vapaa-aikaa tai vaihtoehtoisesti paksua lompakkoa. Oletko miettinyt mitä urakkaa helpottavia vaihtoehtoja voisi olla olemassa?

Palosuojaus mahdollistaa puun käytön julkis- ja kerrosrakentamisessa

Puun suosio rakennusmateriaalina ja sisustuselementtinä on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa; eikä mikään ihme, sillä se on luonnonläheinen ja kaunis vaihtoehto. Kaiken lisäksi puu on terveellinen ja vastuullinen valinta esimerkiksi sisä- ja ulkoverhousmateriaaliksi. Kun puuta käytetään rakennusmateriaalina kerrosrakentamisessa sekä julkisissa kohteissa, säädellään sen palonsuojauskestävyyttä erilaisin määräyksin ja säädöksin.

Ota yhteyttä meihin

Haluatko lisätietoa tuotteistamme vai askaruttaako jokin muu asia? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.