Laatua ja kustannustehokkuutta

Vaara huolehtii arvokkaasta raaka-aineesta jo taimesta alkaen. Hallitsemalla koko puun jalostusketjun, voimme tarjota laadukasta, joustavaa ja kustannustehokasta palvelua puurakentamisen ammattilaisille.

Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisesta pohjoisen puusta. Valmiiksi maalatut puutuotteemme mahdollistavat vaivattomat rakennusurakat ja näyttävän lopputuloksen. Taloteollisuuden toimijoille haluamme antaa aikaa, jotta he voisivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa eli vastaamaan loppuasiakkaiden yhä kasvaviin tarpeisiin. Sertifioitujen teollisten palosuojauskäsittelyjen avulla tuotteemme soveltuvat myös julkis- ja kerrosrakentamiseen.

Kolme syytä valita Vaaran ulkoverhoustuote

Valmiiksi maalatut ulkoverhoustuotteet helpottavat tuotantoketjua ja antavat mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan

Sertifioitu teollinen palosuojakäsittely mahdollistaa kerros- ja julkisrakentamisen

Käyttämämme pohjoisen puu on vastuullinen ja kestävä raaka-aine julkisivumateriaaliksi

Katso videolta kuinka näppärästi asentuu valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu ulkoverhous.

Puun palosuojaus - Teollinen käsittely takaa korkean laadun

Puun suosio rakennusmateriaalina ja sisustuselementtinä on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa; eikä mikään ihme, sillä se on luonnonläheinen ja kaunis vaihtoehto. Kaiken lisäksi puu on terveellinen ja vastuullinen valinta esimerkiksi sisä- ja ulkoverhousmateriaaliksi. Kun puuta käytetään rakennusmateriaalina kerrosrakentamisessa sekä julkisissa kohteissa, säädellään sen palonsuojauskestävyyttä erilaisin määräyksin ja säädöksin.

Vaara hallitsee koko puun jalostusketjun

Kun puun koko jalostusketju on hallinnassa, voidaan asiakkaalle taata se, että raaka-aineen alkuperä on tiedossa. Näin on myös Vaara-konsernissa, jossa tuotteissa käytetty puuraaka-aine tulee pääsääntöisesti eteläisen Lapin alueelta, oman metsäyhtiön hankkimana. Keskimäärin tehtaallemme tuleva puun kulkee noin 70 kilometrin matkan ennen kuin se päätyy tukkikasoihin tuotantolaitoksemme pihamaalle.

Miten löytää oikea ulkoverhouspaneeli - vaihtoehdot vertailussa

Talon ulkoverhous on perinteisesti maalattu rakennustyömaalla alusta loppuun joko itse tai ulkopuolisen maalarin toimesta. Huolellisesti tehtävä maalausprojekti vaatii kuitenkin maalarilta runsaasti kallisarvoista vapaa-aikaa tai vaihtoehtoisesti paksua lompakkoa. Oletko miettinyt mitä urakkaa helpottavia vaihtoehtoja voisi olla olemassa?

Piilonaulattu ulkoverhous - Vinkit onnistuneeseen hankintaan

Piilonaulattu ulkoverhous on esteettinen valinta ja valmiiksi maalattuna se on heti asennusvalmis tuote rakennuksen julkisivun suojaksi. Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon tuotetta hankittaessa?

Kuinka asennetaan ulkoverhous?

Ulkoverhouksen asennus on urakka, joka kannattaa suunnitella tarkasti ennakkoon. Etukäteen on päätettävä muun muassa se, millä asennustavalla paneelit kiinnitetään. Asennustavan päättämisellä on taas merkitystä käytettävän profiilin valintaan ja lopulta julkisivun ulkonäköön. Pysty- ja vaakaverhoilussa on muutamia tärkeitä erityisseikkoja, jotka kannattaa ottaa asennuksen aikana huomioon.

Tuhkalannoitus pistää vauhtia metsän kasvulle (video)

Sahalaitoksen tuotannosta syntyy moninaisia sivutuotteita, joita pyritään hyödyntämään tehokkaasti. Yksi näistä on lämpövoimalaitoksen polttoaineena käytettävän puun kuoren palamisesta syntyvä tuhka. Tämä tuhka palautetaan takaisin metsiin lannoitteena.

Vaaran kolme ratkaisua tulevaisuuden puurakentamiseen

Vaaran modernit puutuotteet ovat tulevaisuuden puurakentamisen ratkaisuja. Haluamme tarjota ratkaisuja niin hirsitaloteollisuuden, kuluttajien kuten myös julkis- ja kerrosrakentamisen tarpeisiin.

Miksi valita puu rakennuksen julkisivumateriaaliksi

Uutta taloa tai muuta rakennusta suunnittelevalle voi olla tuttua pohdiskelu julkisivujen materiaalin valinnan kanssa; Valitsenko esteettisen puun, jämäkän kiven vai sittenkin tiilen?

5 syytä valita valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

Valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli on huoleton valinta, sillä seinä on asennuksen jälkeen heti valmis. Vaaran Värivalmis™ on kolmeen kertaan teollisesti maalattu ulkoverhouspaneeli, joka ei vaadi työmaalla kuin naulankantojen paikkamaalauksen. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi valita teollisissa olosuhteissa valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli rakennuksen julksivumateriaaliksi.

Ota yhteyttä meihin

Haluatko lisätietoa tuotteistamme vai askaruttaako jokin muu asia? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä