Video: Vaaran kolme ratkaisua tulevaisuuden puurakentamiseen

Vaaran modernit puutuotteet ovat tulevaisuuden puurakentamisen ratkaisuja. Haluamme tarjota ratkaisuja niin hirsitaloteollisuuden, kuluttajien kuten myös julkis- ja kerrosrakentamisen tarpeisiin.

 1. Painumaton hirsi

  Vaaran Palkin painumaton hirsi on uuden aikakauden ratkaisu hirsirakentamiseen. Tänä vuonna valmistuneessa Suomen moderneimmassa painumattomia hirsiä valmistavassa tehtaassa hyödynnetään uusinta tuotantoteknologiaa, joka tekee prosessista tehokkaan sekä kustannustehokkaan. Vaaran Palkin hirsiuotteet valmistetaan pohjoisen tiukkasyisestä männystä ja kuusesta, joka takaa hirren erinomaisen laadun ja kestävyyden. Hirren painumaton rakenne saadaan ristiinliimattujen lamellien ansiosta, jolloin painumavaroja ei tarvitse huomioida samalla tavoin kuin perinteistä hirttä käytettäessä. Painumaton rakenne mahdollistaa myös materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi lasin, kiven ja tiilen kanssa, jonka avulla modernit arkkitehtoniset ratkaisut ovat mahdollisia.

  Toimitamme valmista hirttä tai hirsiaihioita hirsitaloteollisuuden tarpeisiin niin kotimaahan kuin vientiin.

  Ota yhteyttä

  painumaton hirsitalo

 2. Vaaran Värivalmis – Piilonaulattu ja pintamaalattu ulkoverhous

  Vaaran Värivalmis piilonaulattu sekä valmiiksi maalattu ulkoverhous tehdään 100 % valmiiksi teollisissa ja tasalaatuisissa olosuhteissa. Lopputuloksena on tyylikäs kokonaisuus, jossa puu saa ansaitsemansa huomion ilman naulanreikiä ja epätasaisuuksia maalauspinnassa. Lisäksi se on vaivaton, kustannustehokas sekä joustava ratkaisu; työmaalle ei jää maalaustöitä, maalaukseen tarvittavaa työvoimaa- eikä kalustoa tarvitse hankkia ja asennuksenkin voi suorittaa vaikka keskellä talvea. Piilonaulattu ulkoverhouspaneeli sopii niin yksityisiin kohteisiin kuin julkisiin tiloihin.

  Piilonaulatut ja pintamaalatut Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneelit ovat saatavilla laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta.

  Lue lisää teollisesti valmiiksi maalatusta ulkoverhouspaneelista:
  5 syytä valita valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

  Piilonaulattu ja valmiiksi maalattu ulkoverhous

 3. Palosuojatut puutuotteet

  Puun palosuojaus ratkaisee paloturvallisuusmääräykset. Vaaran Palosuojattu™ soveltuu ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeliksi kohteisiin, jotka kuuluvat P1- tai P2-paloluokkaan. Toteuttamallamme teollisella käsittelyllä varmistetaan monivaiheinen, sertifioitu ja palosuojattu puu, joka saavuttaa rakennustarvikkeiden paloluokan B-s1, d0. Vaaralla pyrimme siihen, että teollinen palonsuojakäsittely tehdään mahdollisimman tarkasti, ilman oikomisia. Tilaamalla teollisesti palosuojakäsitellyn puutuotteen, asiakas varmistuu siitä, että sertifikaattien vaatimusten lisäksi prosessi on suoritettu huolellisesti. Palosuojattu puu soveltuu rakennusmateriaaliksi niin kerrosrakentamiseen kuin julkisiin kohteisiin.

  Lue lisää puun palosuojauksesta:
  Puun palosuojausPalosuojattu sisäverhous

Kiinnostuitko tarjoamistamme tulevaisuuden puurakentamisen ratkaisuista? Ota yhteyttä myyntiimme alla olevasta linkistä, niin kerromme lisää.

Ota yhteyttä


Muita uutisia