Sisäverhouspaneelit

Vaaran korkealaatuiset sisäverhouspaneelit sekä muut sisustamisen tuotteet on valmistettu pohjoisen männystä ja kuusesta. Sisustustuotteet voidaan käsitellä teollisesti, jolloin voidaan valita haluttu sävy jo ennakkoon. Valitse mieluinen sävy joko vakiosävyistämme tai Teknoksen ja Tikkurilan värikartoista. Kaikki tuotteet on saatavilla myös palosuojakäsiteltynä.

Tuotteet

Käyttökohde

Tuotetyyppi

Käsittely

Kiinnitystapa

Asennustapa

Teollinen maalauskäsittely helpottaa urakkaa

Teollinen maalauskäsittely jouduttaa ja helpottaa projektiasi, sillä valmiiksi tehtävän käsittelyn avulla säästyy maalaamiseen käytettyä kallisarvoista vapaa-aikaa sekä rahaa. Sisäverhouspaneelien teollisen käsittelyn etuna on vakioidut tehdasolosuhteet, jonka ansiosta lämpötila ja kosteusolot ovat optimaaliset maalaamiseen. Tehdasympäristössä tehtävä maalaus takaa tasalaatuisen maalausjäljen ja sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa.

Leveä sisäverhouspaneeli tarjoaa luonnollista kauneutta

Leveä ja liimattu sisäverhouspaneeli on täydellinen valinta, kun haluat tuoda tilasi sisustukseen luonnonläheistä kauneutta ja lämpöä. Pohjoisen kuusesta tai männystä valmistetulla leveällä sisustuspaneelilla voit luoda kotiin tai mihin tahansa sisätilaan kutsuvan ja uniikin tunnelman, jollaista on muilla sisustusmateriaalla vaikea saavuttaa. Tämä johtuu paneelien poikkeuksellisesta suuresta leveydestä (277mm), joka saavutetaan liimaamalla kuusiaihiot yhteen. Liimauksen ansiosta paneeli on erittäin kestävä, sillä se vähentää puun luonnollista muotoelämistä.

Puu on pitkäikäinen ja ekologinen ratkaisu

Puu on ekologinen, mutta myös varsin edullinen valinta rakennusmateriaaliksi. Oikein suunnitellut ja toteutetut talon puiset ulkorakenteet ovat pitkäikäisiä. Puu on meille suomalaisille myös läheinen, sillä sitä on käytetty rakennusmateriaalina vuosisatojen ajan, ja puun kasvualustana toimivat metsät ovat osa suomalaista sielunmaisemaa. Puu säilyy käsittelemättömänäkin pitkiä aikoja, jos materiaalin riittävästä rakenteellisesta suojauksesta on huolehdittu.

Puu on uusiutuva luonnonvara ja se toimii talon seinässä samalla myös pitkäaikaisena hiilivarastona. Hiili voi säilyä rakenteissa parhaimmillaan jopa satojen vuosien ajan. Keskimääräinen suomalainen puusta valmistettu omakotitalo sitoo noin 30 tonnia ilmasta peräisin olevaa hiilidioksidia, mikä vastaa keskiarvoisen yksityisautoilijan 10 vuoden tuottamia päästöjä. Puun valinta julkisivumateriaaliksi on näin ollen ilmastoteko!

Vaara-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä