Ulkoverhouspaneelit

Vaaran ulkoverhouspaneelit on valmistettu pohjoisen kuusesta. Teollisen maalauskäsittelyn ansiosta rakennusurakkasi työmaalla helpottuu ja lopputuloksena on näyttävä ulkoasu. Valitse haluamasi sävy joko vakiosävyistämme tai Teknoksen ja Tikkurilan värikartoista. Kaikki profiilit on saatavana myös päätypontattuna (21mm ja vahvemmat paneelit) ja palosuojakäsiteltynä.

Tuotteet

Käyttökohde

Tuotetyyppi

Käsittely

Kiinnitystapa

Asennustapa

Teollinen maalauskäsittely helpottaa urakkaa

Teollinen maalauskäsittely jouduttaa ja helpottaa rakennusprojektiasi, sillä valmiiksi tehtävän käsittelyn avulla säästyy maalaamiseen käytettyä kallisarvoista vapaa-aikaa sekä rahaa. Ulkoverhouspaneelien teollisen käsittelyn etuna on vakioidut tehdasolosuhteet, jonka ansiosta lämpötila ja kosteusolot ovat optimaaliset maalaamiseen. Tehdasympäristössä tehtävä maalaus takaa tasalaatuisen maalausjäljen ja sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa.

Kun pohja- ja pintamaalaus suoritetaan laadukkaasti, pitenee myös julkisivun huoltomaalausväli; normaaleissa ulko-olosuhteissa pohjamaalin ja kahden pintamaalikerroksen värivalmiilla yhdistelmällä huoltomaalausväli on vähintään 10–15 vuotta. Kuultavilla väreillä huoltomaalausväli on hieman lyhyempi, ollen noin 5–10 vuotta.

Valitse ulkoverhouspaneeli tarpeesi mukaan

Ulkoverhouspaneeli valitaan sen mukaan, kuinka monta maalauskertaa tuotteelle halutaan teollisesti tehtävän. Yleisesti ulkoverhoukset jaetaan pohja-, väli- sekä pintamaalaukseen (värivalmis) niille tehtävien maalauskertojen mukaisesti. Lisäksi ulkoverhoustuotteet voidaan myös palosuojakäsitellä, jonka ansiosta ne soveltuvat niin julkiseen kuin kerrosrakentamiseen.

Valitse haluamasi sävy joko vakiosävyistämme tai Teknoksen ja Tikkurilan värikartoista.

Puu on pitkäikäinen ja ekologinen ratkaisu

Puu on ekologinen, mutta myös varsin edullinen valinta rakennusmateriaaliksi. Oikein suunnitellut ja toteutetut talon puiset ulkorakenteet ovat pitkäikäisiä. Puu on meille suomalaisille myös läheinen, sillä sitä on käytetty rakennusmateriaalina vuosisatojen ajan, ja puun kasvualustana toimivat metsät ovat osa suomalaista sielunmaisemaa. Puu säilyy käsittelemättömänäkin pitkiä aikoja, jos materiaalin riittävästä rakenteellisesta suojauksesta on huolehdittu.

Puu on uusiutuva luonnonvara ja se toimii talon seinässä samalla myös pitkäaikaisena hiilivarastona. Hiili voi säilyä rakenteissa parhaimmillaan jopa satojen vuosien ajan. Keskimääräinen suomalainen puusta valmistettu omakotitalo sitoo noin 30 tonnia ilmasta peräisin olevaa hiilidioksidia, mikä vastaa keskiarvoisen yksityisautoilijan 10 vuoden tuottamia päästöjä. Puun valinta julkisivumateriaaliksi on näin ollen ilmastoteko!

Vaara-tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä

Vaaran ulkoverhouslaudat ja -paneelit

Vaaran ulkoverhoustuotteet on valmistettu pohjoisen kuusesta. Teollisen maalauskäsittelyn ansiosta rakennusurakkasi työmaalla helpottuu ja lopputuloksena on näyttävä ulkoasu. Kaikki profiilit on saatavana myös palosuojakäsiteltynä.

Korkealaatuinen raaka-aine

Pohjoisen tiukkasyinen ja pienioksainen puu takaa tuotteidemme erinomaisen laadun.

Kustannustehokas ratkaisu

Teollisen maalauskäsittelyn ansiosta sinulta säästyy rahaa ja arvokasta vapaa-aikaa, koska paikan päällä suoritettavien maalauskertojen määrä vähenee.

TUO Joustavuutta ja nopeuttaa rakentamista

Valitsemalla teollisesti maalatun ulkoverhouksen, saat joustavuutta maalausurakkaasi. Se myös nopeuttaa rakentamista, koska maalauskertoja on vähemmän tai parhaimmillaan ei ollenkaan.