5 syytä valita valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

Valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli on huoleton valinta, sillä seinä on asennuksen jälkeen heti valmis. Vaaran Värivalmis™ on kolmeen kertaan teollisesti maalattu ulkoverhouspaneeli, joka ei vaadi työmaalla kuin naulankantojen paikkamaalauksen. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi valita teollisissa olosuhteissa valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli rakennuksen julksivumateriaaliksi.

 1. Tasalaatuisuus tehdasympäristössä tehdyssä vakioiduissa olosuhteissa

  Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli saa päällensä yhteensä kolme teollista maalikerrosta; ensimmäiseksi puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros, jonka päälle maalataan kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Sahalaitoksemme laadukkaat tehdastilat varmistavat vakioidut maalausolosuhteet, jotka ovat tae erinomaiselle työnjäljelle. Maalaamossamme lämpötila- sekä kosteusolosuhteet säilyvät tasaisena, eikä maalipinnan alle jää epäpuhtauksia, jotka voisivat vahingoittaa lautaa. Kun valitset Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneelin, tiedät saavasi tasaisella maalausjäljellä käsitellyn paneelin.

  Vaaran Puupodi: Puun teollinen maalaaminen (2. jakso)

 2. Esteettinen sekä kestävä kokonaisuus vuosiksi eteenpäin

  Vaaran Värivalmis™ – valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli on esteettinen sekä kestävä valinta rakennuksesi julkisivumateriaaliksi. Koneellisesti tehtävä maalaus takaa tuotteen tasalaatuisuuden sekä sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa. Voit valita pintamaalatun ulkoverhouspaneelin värin vakiosävyistämme tai tiedustella muita värivaihtoehtoja myynnistämme. Pintamaalattu ulkoverhouspaneeli on kestävä valinta, sillä sen huoltoväli on 10–15 vuotta. Raaka-aine Vaaran ulkoverhoustuotteisiin tulee pohjoisen vastuullisesti kasvatetuista metsistä, mikä takaa toimittamiemme ulkoverhousmateriaalien korkean laadun ja kestävyyden.

 3. Rakennustyömaalla tehtävien töiden määrää vähenee

  Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli helpottaa merkittävästi myös urakkaasi rakennustyömaalla. Ensinnäkin, työmaalla suoritettava maalaaminen rajoittuu ainoastaan naulankantojen paikkamaalaukseen. Jos vielä valitset piilonaulatun ulkoverhouspaneelin, jossa naulankannat jäävät piiloon pontin alle, ei sinun tarvitse suorittaa edes tätä vaihetta. Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli tekee näin ollen maalausurakasta todella helpon, eikä sinun tarvitse stressata sääolosuhteista eikä kasata talkooporukkaa maalausurakkaa varten. Heti valmis seinä mahdollistaa myös sen, että voit suorittaa asennustyöt vaikka myöhemmällä syksyllä tai keskellä talvea.

 4. Työmaakustannukset pienenevät

  Valitessasi Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneelin, ei sinun tarvitse palkata erillistä urakoitsijaa suorittamaan talon julkisivumaalausta. Työmaakustannukset jäävät näin ollen ainoastaan ulkoverhouspaneelin asennukseen. Teollisesti maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli on myös hinnaltaan kilpailukykyinen verrattuna siihen, että ostat puuvalmiin tai pohjamaalatun ulkoverhouslaudan, jonka maalaamisesta vastaa ulkopuolinen urakoitsija.

 5. Piilonaulattu ulkoverhouspaneeli – julkisivu ilman naulankantoja

  Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli mahdollistaa piilonaulauksena tapahtuvan asennuksen. Piilonaulattu ulkoverhouspaneeli on suunniteltu niin, että naulausrivit jäävät piiloon ja naulankantoja ei jää näin ollen näkyviin. Piilonaulauksen ansiosta työmaalla säästyy myös aikaa sekä kustannuksia, sillä Vaaran Värivalmis™ seinä on heti valmis eikä paikkamaalausta tarvitse enää suorittaa.  Piilonaulattu Vaaran Värivalmis™ parantaa entisestään julkisivun esteettisyyttä, mutta myös sen kestävyyttä. Kun ulkoverhouspaneelin maalipintaa ei rikota päältä tehtävällä naulauksella, kestää se paremmin sääolosuhteiden vaihtelua, kosteutta sekä auringon UV-säteilyä. Piilonaulaus pienentää myös riskiä sille, että maalipinta vahingoittuisi asennuksen yhteydessä.

Piilonaulattu ulkoverhous – Vinkit onnistuneeseen hankintaan

Katso oheiselta videolta, kuinka vaivatonta on asentaa Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu ulkoverhous seinään.

Vaaran Värivalmis™ seinä on heti valmis ja näyttää hyvälle.

Kiinnostuitko valmiiksi maalatusta ulkoverhouspaneelista? Ota yhteyttä myyntiimme alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä


Muita blogitekstejä