Ulkoverhous muut tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu pohjoisen kestävästä puusta valmistetut aitalaudat, säleikkörimat, nurkkarimat sekä terassilaudat.

Tuotteet voidaan maalauskäsitellä teollisesti. Valitse jokin vakiosävyistämme tai kysy muista sävyvaihtoehdoista myynnistämme.

 • Kuvaus

  Aitalauta soveltuu materiaaliksi aitoihin, kaiteisiin, näkösuojiin, katoksiin ja erilaisiin koristerakennelmiin.

  Vino säleikkörima soveltuu näkösuojaksi, katoksiin, aitoihin ja muuhun piharakentamiseen.

  Terassilaudasta voidaan toteuttaa niin terassit, laiturit kuin muut piharakentamisen ratkaisut.

  Nurkkarimalla saadaan nurkat viimeistellyn näköiseksi ja paneelien päät piiloon.

Nimi
Vahvuus
Leveys
Hyötyleveys
Pituus
Vakiotuote
Asennustapa
20x95 Aitalauta
20
95
3000+
Päältäkiinnitys
20x120 Aitalauta
20
120
3000+
Päältäkiinnitys
45x45 Kaidepuu
45
45
3000+
Päältäkiinnitys
45x70 Kaidepuu
45
70
3000+
Päältäkiinnitys
45x95 Kaidepuu
45
95
3000+
Päältäkiinnitys
45x35/45 Puusäle
45
35/45
3000+
Päältäkiinnitys
28x145 Terassilauta
28
145
3000+
Päältäkiinnitys
58x58 Nurkkarima
58
58
3600+
Päältäkiinnitys

Menekkilaskuri kertoo sopivan määrän

Menekkilaskurilla lasket ulkoverhouslautojen ja -paneelien menekin.
Isommissa määrissä voit pyytää tarjouksen suoraan sahalta.

Maalaus ja käsittely

 • Vaaran Pohjamaalattu™

  Vaaran Pohjamaalattu™ ulkoverhous on tuote, jolle on suoritettu teollinen pohjamaalaus. Käsittelyssä puuvalmiin tuotteen pintaan maalataan yksi pohjamaalauskerros kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Pohjamaali ei anna vielä tarvittavaa suojaa auringonvalolta ja kosteudelta, joten puu tulisi pintamaalata seuraavan kuuden kuukauden kuluessa asentamisesta.

 • Vaaran Välimaalattu™

  Vaaran Välimaalattu™ ulkoverhous on käsitelty kahteen kertaan. Ensimmäiseksi puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle vielä yksi pintamaalauskerros kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Välimaalaus antaa puulle suojaa auringonvalolta sekä kosteudelta, mutta se tulisi maalata vielä kertaalleen asentamisen jälkeen.

 • Vaaran Värivalmis™

  Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous on käsitelty teollisesti kolmeen kertaan. Ensiksi puuvalmiin tuotteen pintaan on tehty yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous on rakentajalle vaivaton valinta, sillä työmaalle jää enää vain naulankantojen peittäminen.

 • Vaaran Palosuojattu™

  Puun palonsuojakäsittelyllä taataan puutuotteen palonkesto, jonka avulla sitä voidaan käyttää muun muassa julkisten ja muiden korkeiden rakennusten materiaalina. Käsittely suositellaan tehtävän teollisesti, jotta voidaan varmistua kaikkien paloturvallisuusmääräysten täyttymisestä. Vaaran Palosuojattu™ ulkoverhous täyttää rakennustarvikkeiden paloluokan B-s1, d0.