VAARA NORDIC -paneeli sisätiloihin

Luonnollista kauneutta sisätiloihin hirrestä. Leveät VAARA NORDIC -paneelit valmistetaan pohjoisen kestävästä kuusesta sekä männystä. Liimatuista kuusi- tai mäntyaihiosta valmistettu hirsipaneeli on kestävä sisustusmateriaali, sillä liimaus vähentää puun luonnollista muotoelämistä.

 • Kuvaus

  Kustannustehokasta rakentamista

  Menekki 3,85jm/m² ja yhdestä kappaleesta tulee jopa 1,5m²/kpl!

  Hinnat alkaen 28 e/m² sis. alv 24%*

  *Hintaan vaikuttaa määrä ja pintakäsittely.

  Toimitamme tuotteet yksillöllisinä projekteina.

Nimi
Raaka-aine
Vahvuus
Profiili
Leveys
Pituus
Vakiotuote
21x277 STW
Kuusi (Liimattu)
21
STW
277
6000
28x277 STW
Kuusi (Liimattu)
28
STW
277
6000
28x277 STS
Kuusi (Liimattu)
28
STS
277
6000
28x277 STH mv
Kuusi (Liimattu)
28
STH mv
277
6000
28x277 STW
Mänty (Liimattu)
28
STW
277
6000
28x277 STS
Mänty (Liimattu)
28
STS
277
6000
28x277 STH mv
Mänty (Liimattu)
28
STH mv
277
6000

Menekkilaskuri kertoo sopivan määrän

Menekkilaskurilla lasket ulkoverhouslautojen ja -paneelien menekin.
Isommissa määrissä voit pyytää tarjouksen suoraan sahalta.

Asennusohje

Maalaus ja käsittely

 • Vaaran Pohjamaalattu™

  Vaaran Pohjamaalattu™ ulkoverhous on tuote, jolle on suoritettu teollinen pohjamaalaus. Käsittelyssä puuvalmiin tuotteen pintaan maalataan yksi pohjamaalauskerros kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Pohjamaali ei anna vielä tarvittavaa suojaa auringonvalolta ja kosteudelta, joten puu tulisi pintamaalata seuraavan kuuden kuukauden kuluessa asentamisesta.

 • Vaaran Välimaalattu™

  Vaaran Välimaalattu™ ulkoverhous on käsitelty kahteen kertaan. Ensimmäiseksi puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle vielä yksi pintamaalauskerros kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Välimaalaus antaa puulle suojaa auringonvalolta sekä kosteudelta, mutta se tulisi maalata vielä kertaalleen asentamisen jälkeen.

 • Vaaran Värivalmis™

  Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous on käsitelty teollisesti kolmeen kertaan. Ensiksi puuvalmiin tuotteen pintaan on tehty yksi pohjamaalauskerros ja sen päälle kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous on rakentajalle vaivaton valinta, sillä työmaalle jää enää vain naulankantojen peittäminen.

 • Vaaran Palosuojattu™

  Puun palonsuojakäsittelyllä taataan puutuotteen palonkesto, jonka avulla sitä voidaan käyttää muun muassa julkisten ja muiden korkeiden rakennusten materiaalina. Käsittely suositellaan tehtävän teollisesti, jotta voidaan varmistua kaikkien paloturvallisuusmääräysten täyttymisestä. Vaaran Palosuojattu™ ulkoverhous täyttää rakennustarvikkeiden paloluokan B-s1, d0.