Hae kesätoimariksi Vaara-konserniin 17.-20.6.2024

15–19-vuotias nuori, Vaara-konsernin kesätoimari tulee jälleen! Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä tutustumaan näköalapaikalta lappilaiseen puualan toimijaan ja merkittävään paikalliseen työnantajaan. Kesätoimitusjohtajan pestin aikana seuraat konsernimme toimintaa toimitusjohtajamme opastuksella ja pääset omien mielenkiinnon kohteidesi pohjalta tekemään pieniä työtehtäviä.

Haluamme, että pystyt tuottamaan sosiaalisen median materiaalia yrityksemme kanaviin työviikkosi kulusta. Odotamme sinulta myös positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta ja heittäytymiskykyä!

Hae kesätoimarin paikkaa keskiviikkoon 10.4.2023 kello 17.00 mennessä. Kesätoimarin valinta tapahtuu arpomalla. Työjakso ajoittuu juhannusviikolle, alkaen maanantaina 17.6. ja päättyen henkilöstön yhteiseen lohikeittoon torstaina 20.6. Korvauksena työstä maksamme 400 euroa.

Lisätiedot: Henkilöstöpäällikkö Tero Saapunki, tero.saapunki@vaara.fi / 040 504 9195

 

Tervolalainen Veljekset Vaara Oy muodostaa Vaaran Metsä Oy:n ja Vaaran Palkki Oy:n kanssa kasvavan ja kehittyvän Vaara-konsernin, joka tuottaa korkealaatuista sahatavaraa sekä jalosteita asiakkaidemme tarpeisiin. Konsernin liikevaihto on 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 90. Palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa. Tuotteita valmistetaan nykyaikaisilla tuotantoteknologioilla. Olemme tunnettuja tuotteidemme laadusta ja toimitustemme täsmällisyydestä ja tavoitteemme on olla Suomen johtava ulkoverhous- ja painumattoman hirren toimittaja.

Hae paikkaa tästä

Katso videolta, miltä näytti viimekesäisen kesätoimarimme Aaron työpäivä:


Muita uutisia