Vaaran Värivalmis™

Valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous on esteettinen sekä kestävä valinta rakennuksesi julkisivumateriaaliksi. Teollisesti suoritettava maalaus takaa tuotteen tasalaatuisuuden sekä sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa. Se helpottaa merkittävästi urakkaasi rakennustyömaalla, sillä työmaalla suoritettava maalaaminen rajoittuu ainoastaan naulankantojen paikkamaalaukseen. Jos vielä valitset piilonaulatun ulkoverhouspaneelin, jossa naulankannat jäävät piiloon pontin alle, ei sinun tarvitse suorittaa edes tätä vaihetta. Työmaalla suoritetaan vain katkaisupäiden maalaus.

Tutustu ulkoverhousvalikoimaamme

Valmiiksi maalattu ulkoverhous tuo helppoutta ja huolettomuutta projektiin

Niin sanotussa värivalmiissa käsitellyssä ulkoverhouspaneeli on teollisesti kertaalleen pohjamaalattu ja kahteen kertaan pintamaalattu. Kun kaikki kolme maalauskertaa suoritetaan valvotuissa ja kontrolloiduissa olosuhteissa, voidaan taata maalauksen tasainen työnjälki sekä maalien oikeat levitysmäärät jokaisessa työvaiheessa.

Valmiiksi maalattu ulkoverhous helpottaa merkittävästi urakkaa rakennustyömaalla, sillä työmaalla suoritettava maalaaminen rajoittuu ainoastaan naulankantojen paikkamaalaukseen. Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouspaneeli on ostettaessa hieman kalliimpi kuin pohjamaalattu tai välimaalattu paneeli, mutta näissä tapauksissa tuote täytyy vielä maalata asentamisen jälkeen joko kertaalleen tai kahdesti. Nämä työmaalla toteutettavat lisämaalauskerrat tuovat kustannuksia, vievät arvokasta aikaa sekä hidastavat projektin valmistumista.

Piilonaulattu profiili on esteettinen vaihtoehto

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous mahdollistaa piilonaulatun profiilin käyttämisen. Piilonaulattu ulkoverhouspaneeli on suunniteltu niin, että naulausrivit jäävät piiloon ja naulankantoja ei jää näin ollen näkyviin. Piilonaulauksen ansiosta työmaalla säästyy myös aikaa sekä kustannuksia, sillä seinä on heti valmis eikä paikkamaalausta tarvitse enää suorittaa. Tämä valinta pienentää myös maalipinnan vahingoittumisen riskiä asennuksen yhteydessä.

Lue lisää piilonaulatusta ulkoverhouksesta: Piilonaulattu ulkoverhous – Vinkit onnistuneeseen hankintaan

Menekkilaskurilla lasket ulkoverhouksen menekin

Kysy tarjous myynnistämme tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi Vaaran Värivalmis™ ulkoverhoustuotteesta

Toimitamme tuotteet yksillöllisinä projekteina.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tuotteistamme vai askaruttaako jokin muu asia? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä