Laadukas ja vastuullinen puu

Puu on pitkäaikainen ja ekologinen valinta rakennusmateriaaliksi. Se tuo sisustukseen luonnonläheisen ja lämpimän tunnelman. Julkisivun suojana se taas on kestävä ja esteettinen vaihtoehto. Tuotteidemme materiaalina toimiva hitaasti kasvanut pohjoisen puu on tiukkasyinen ja sen ominaisuudet ovat erinomaiset rakentamiseen ja sisustamiseen.

Vaaran valmiiksi maalatut ulkoverhoukset mahdollistavat vaivattomat rakennusurakat ja antavat rakentajalle aikaa. Sertifioitujen teollisten palosuojauskäsittelyjen avulla tuotteemme soveltuvat myös julkis- ja kerrosrakentamiseen.

Sertifikaatit ja todistukset

Kolme syytä valita Vaaran ulkoverhoustuote

Teollisesti valmiiksi maalattu tuote säästää aikaa ja hermoja
Sertifioitu teollinen palosuojakäsittely mahdollistaa kerros- ja julkisrakentamisen
Saatavilla myös tyylikäs piilonaulattu tuote, jossa naulankannat jäävät piiloon pontin alle

Katso videolta kuinka näppärästi asentuu valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu ulkoverhous.

Piilonaulattu ulkoverhous – Vinkit onnistuneeseen hankintaan

Piilonaulattu ulkoverhous on esteettinen valinta ja valmiiksi maalattuna se on heti asennusvalmis tuote rakennuksen julkisivun suojaksi. Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon tuotetta hankittaessa?

Puun palosuojaus – Teollinen käsittely takaa korkean laadun

Puun suosio rakennusmateriaalina ja sisustuselementtinä on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa; eikä mikään ihme, sillä se on luonnonläheinen ja kaunis vaihtoehto. Kaiken lisäksi puu on terveellinen ja vastuullinen valinta esimerkiksi sisä- ja ulkoverhousmateriaaliksi. Kun puuta käytetään rakennusmateriaalina kerrosrakentamisessa sekä julkisissa kohteissa, säädellään sen palonsuojauskestävyyttä erilaisin määräyksin ja säädöksin.

5 syytä valita valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli

Valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli on huoleton valinta, sillä seinä on asennuksen jälkeen heti valmis. Vaaran Värivalmis™ on kolmeen kertaan teollisesti maalattu ulkoverhouspaneeli, joka ei vaadi työmaalla kuin naulankantojen paikkamaalauksen. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi valita teollisissa olosuhteissa valmiiksi maalattu ulkoverhouspaneeli rakennuksen julksivumateriaaliksi.

Miten löytää oikea ulkoverhouspaneeli – vaihtoehdot vertailussa

Talon ulkoverhous on perinteisesti maalattu rakennustyömaalla alusta loppuun joko itse tai ulkopuolisen maalarin toimesta. Huolellisesti tehtävä maalausprojekti vaatii kuitenkin maalarilta runsaasti kallisarvoista vapaa-aikaa tai vaihtoehtoisesti paksua lompakkoa. Oletko miettinyt mitä urakkaa helpottavia vaihtoehtoja voisi olla olemassa?

Vaaran Puupodi: Puun palosuojaus (1. jakso)

Historian ensimmäisen Vaaran Puupodin jakson aihe on puun palosuojaus. Jaksossa luvassa kommentit koskien Tukesin teettämää palonsuoja-ainetestiä sekä puhetta sitä, miksi palonsuojakäsittely kannattaa tehdä teollisesti eikä työmaalla.

Ota yhteyttä meihin

Haluatko lisätietoa tuotteistamme vai askaruttaako jokin muu asia? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä