Yrityksen 40-vuotista taivalta ja uuden tehtaan avajaisia juhlittiin riemukkaissa tunnelmissa

Vaara-konserni juhlisti maanantaina yrityksen 40-vuotista taivalta Vaaran Palkin uuden hirsitehtaan vihkiäisillä. Juhlapuheen piti maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tehtaan avoimet ovet houkuttelivat paikalle useita satoja vieraita.

Tervolan Puupuistossa oli maanantaina 18. lokakuuta normaalista arkipäivästä poikkeavaa kuhinaa, kun Vaara-konserni juhli 40-vuotista taivaltaan ja uuden hirsitehtaan avajaisia. Vaaran Palkin tehdas oli koristeltu arvokkaasti ja ilmassa oli suuren juhlan tuntua.

Virallisen juhlan ohjelmassa oli yrityksen henkilöstön ja sidosryhmien puheita kuten myös valtiovallan tervehdys maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän toimesta. Ministeri suoritti myös uuden tehtaan virallisen avauksen ja nauhan katkaisun. Lisäksi yleisö sai nauttia nuorten hienoista musiikkiesityksistä ja tilaisuuden päätti yhdessä laulettu maakuntalaulu. Juhlassa julkaistiin Vaaran 40-vuotishistoriikki, johon on koottu yrityksen tarina sen syntyvaiheista aina nykyhetkeen.

Virallisen juhlatilaisuuden jälkeen vuorossa oli Vaaran Palkin tehtaan avoimet ovet, joka houkutteli runsaasti kansaa paikalle. Opastettujen tehdaskierrosten ohella vierailla oli myös mahdollisuus tutustua Vaara-konsernin toimintaan sekä nauttia lohikeitto- ja kahvitarjoilusta.

Vaara-konserni kiittää kaikkia juhlatilaisuuteen ja avoimien ovien päivään osallistuneita!

Ohessa kuvia päivän juhlallisuuksista (Kuvat Samuli Saraste/Studio Saraste):


Muita uutisia