Vaara-konsernin ensimmäinen vastuullisuusraportti julkaistu

Vaara-konserni on julkaissut sen historian ensimmäisen vastuullisuusraportin. Vastuullisuusraportilla haluamme avoimesti tuoda realistisen sekä oikea-aikaisen kuvan liiketoiminnastamme sidosryhmille, kuntalaisille ja muille konsernin toiminnasta kiinnostuneille.

Vastuullisuus on tekijöitä ja tekoja. Se on muun muassa ympäristötekijöiden huomioon ottamista, työntekijöiden jaksamisesta ja turvallisuudesta huolehtimista sekä lähialueiden elinvoimaisuuden edistämistä. Vaara-konserni on kasvava ja kehittyvä yrityskonserni, joka haluaa ottaa vastuullisuuteen liittyvät teemat huomioon liiketoiminnassaan. Meille on tärkeää, että tuotteemme raaka-aine tulee kestävästi hoidetuista metsistä, takaamme työntekijöillemme turvallisen ja hyvähenkisen työympäristön sekä teemme osamme lähialueiden virkeyden säilyttämisessä.

Osana tätä vastuullisuusajattelua ja avoimuuden kulttuuria halusimme luoda raportin, jossa voimme kertoa siitä, kuinka meillä oikeasti toimitaan ja minkälaisia vaikutuksia tällä on myös muihin. Raportin pääset lukemaan alla olevasta painikkeesta:

Avaa raportti


Muita uutisia