Tero Saapunki konsernin henkilöstöpäälliköksi

Tero Saapunki on aloittanut 14.2. Vaara-konsernin henkilöstöpäällikkönä. Koulutukseltaan Saapunki on poliisi ja teologian maisteri.

Tero Saapunki siirtyi Vaara-konsernin henkilöstöpäällikön tehtävään Napapiirin Kehitys Oy:stä. Hän on toiminut aiemmin poliisina eri tehtävissä 15 vuoden ajan ja kirkon palveluksessa kahdeksan vuotta. Kirkolla Saapunki toimi Tornion vt kirkkoherrana vuodet 2016-2019 käyden myös kirkon johtamiskoulutuksen. Viimeiset vuodet hän on toiminut Pokan perheyhtiöiden palveluksessa matkailun parissa. Vaara-konsernin henkilöstöpäälliköksi Saapunki saapuu innostuneena ja uteliaalla mielellä.

– Aloitan työni Vaaralla henkilöstöpäällikkönä innokkaalla ja uteliaalla mielellä. Täällä tehdään työtä hyvässä tunnelmassa ja toisista välittäen.

Kesätyöt Tero on aloittanut 90-luvun alussa Kuusamossa Rukapuulla ja työskennellyt sahalla mm. vetopöydällä useina kesinä, joten toimiala ei ole hänelle täysin vieras.

– Minulla on nuoruusvuosilta kokemusta sahateollisuudesta pienemmässä mittakaavassa. Toiminta on Vaaralla siihen verrattuna suurta ja opittavaa riittää niin henkilöstöasioissa kuin varsinaisessa sahaustyössäkin. Minut on otettu täällä vastaan oikein kivasti. Odotan mielenkiintoista työuraa Vaaralla, joka on elinvoimainen ja vastuullinen perheyritys. Vaara tunnetaan luotettavana, palvelevana ja yhdessä menestyvänä yrityskonsernina, jonka juuret nousevat Lapista Tervolan kunnasta. Vaara tuottaa elinvoimaa puusta ja katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Sitä haluan olla tukemassa omalla työlläni, toteaa Saapunki.

Rekrytoinnin seurauksena entinen talous- ja henkilöstöpäällikkön tehtävä jakautuu kahtia ja aiemmin tätä hoitanut Petteri Pasula siirtyy konsernin talouspäälliköksi.

Tervetuloa Vaaralle!


Muita uutisia