Rekry: Metsäasiantuntija, Vaaran Metsä Oy

Haemme

METSÄASIANTUNTIJAA vastaamaan puukaupasta ja metsäpalveluiden myynnistä. Metsäasiantuntijan sijoituspaikka on Rovaniemi.

Pääset mukaan eteenpäin katsovaan, vakavaraiseen perheyritykseen ja ammattitaitoiseen tiimiin. Tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen. Meillä on hyvät tietojärjestelmät laadukkaiden metsäpalveluiden toteuttamiseen.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, metsätalousinsinöörin tutkintoa sekä alan työkokemusta. Arvostamme pitkäjänteisyyttä ja metsänhoidollista osaamista sekä sitoutuneisuutta ja halua olla ammattilainen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteita sisältävän tehtävän. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi. Pääset jäseneksi hyvähenkiseen työyhteisöömme, jossa henkilöstöllemme kuuluvat työterveyshuolto, ePassi- ja työsuhdepyöräetu.

Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 31.10.2022 mennessä henkilöstöpäällikkö Tero Saapungille, tero.saapunki@vaara.fi, puh. +358 40 5049 195.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiantuntija Erkki Kallio, erkki.kallio@vaara.fi, puh. +358 40 7676 997.

Vaaran Metsä Oy on osa Vaara-konsernia

Vaara-konserni on lappilainen perheyritys Tervolassa. Veljekset Vaara Oy, Vaaran Metsä Oy ja Vaaran Palkki Oy muodostavat kasvavan ja kehittyvän yrityskonsernin, joka hallitsee koko puunjalostusketjun metsästä hirsiksi ja maalatuiksi ulkoverhoustuotteiksi. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 100.

Vaaran Metsä Oy on Veljekset Vaara Oy:n puunhankintayhtiö Etelä-Lapin alueella. Hankimme sahalaitoksellemme raaka-ainetta puunjalostusta varten. Tarjoamme metsänomistajille kattavat puukauppaan ja metsänhoitoon liittyvät palvelut. Meille on tärkeää, että alueemme metsiä hoidetaan kestävästi ja tuleville sukupolville turvataan hyvä elinympäristö.


Muita uutisia