Metsäasiantuntija Tatu Hietajärvi aloitti Vaaran Metsä Oy:n palveluksessa

Metsäasiantuntija Tatu Hietajärvi aloitti Vaaran Metsä Oy:n palveluksessa huhtikuussa. Hänen vastuullaan on Rovaniemen, Pellon ja Ylitornion hankinta-alueet.

Haapavedeltä maailmalle

Haapavedeltä kotoisin oleva 28-vuotias Hietajärvi on ehtinyt hankkimaan kolme tutkintoa. Häneltä löytyy niin merkonomin, metsäkonekuljettajan kuten myös metsätalousinsinöörin paperit. Metsäpuolen opinnot hän on suorittanut Rovaniemellä. Töitä mies on tehnyt monipuolisesti muun muassa kauppa- ja metsäaloilla. Metsäpuolen töihin hän on tutustunut jo nuoruudessaan metsänviljelyksen parissa, josta tie on vienyt aina metsäasiantuntijan työtehtäviin.

– Metsällisen urani olen aloittanut nuorena poikana metsänviljelyhommissa, joista on siirrytty iän myötä raivaussahaan, metsäkoneisiin ja nyt metsäasiantuntijan työtehtäviin, tiivistää Hietajärvi.

Innolla Vaaran Metsä Oy:lle

Hietajärvi on aloittamassa uutta työrupeamaa mielenkiinnolla. Hänen asemapaikakseen tulee Rovaniemi. Hankinta-alueena ovat Ounasjokivarren seutu Rovaniemellä, Pello sekä Meltosjärven-Raanujärven seutu Ylitorniolla.

– Mies on intoa ja mielenkiintoa täynnä, kun työtehtävät Vaaran Metsä Oy:llä pääsivät alkamaan. On ollut hieno päästä työskentelemään paikalliselle toimijalle, ammattitaitoisessa sekä kehittyvässä porukassa, joka on ylpeä toiminnastaan ja lopputuotteistaan.

Vaara-konsernin metsäyhtiö Vaaran Metsä Oy tarjoaa eteläisen Lapin alueen metsänomistajille metsänhoitoon ja puukauppaan liittyviä palveluita avaimet käteen-periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että metsäyhtiö hoitaa puukauppa- ja metsänhoitotyöt aina alkukartoituksesta hakkuun toteutukseen ja jatkotoimenpiteiden suunnitteluun, asiakirjoja unohtamatta. Tuore yrityksen metsäasiantuntija kannustaakin metsänomistajia pitämään huolta omista metsätiloistaan, jotta ne pysyvät kunnossa ja niiden arvo säilyy jatkossakin.

– Me olemme niin sanottu täyden palvelun talo. Pyrimme tekemään puukaupan asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten meiltä saat myös metsänhoitopalveluita, kuten esimerkiksi uudistamistoimenpiteet. Metsiä hoitamalla saamme parhaimman mahdollisen tuoton ja hyödyn pohjoisen laadukkaasta puusta.

Lopuksi Hietajärvi kannustaa paikallisia metsänomistajia puukaupoille:

– Puulle on kova kysyntä ja nyt on hyvä aika tehdä puukauppaa, päättää Hietajärvi.

 

Tatu Hietajärvi
tatu.hietajarvi@vaara.fi
040 546 0001
Metsäasiantuntija
Puukauppa Rovaniemi (Ounasjokivarsi), Pello ja Ylitornio (Meltosjärvi-Raanujärvi)


Muita uutisia