Lisävahvistusta Vaaran Metsän tiimiin – Heikki Kangas palvelee jatkossa Ranuan seudun metsänomistajia

Heikki Kangas on aloittanut Vaaran Metsä Oy:ssä metsäasiantuntijana ja palvelee metsänomistajia Ranuan seudulla.

Heikki, kerrotko hieman itsestäsi

Olen 29-vuotias, kotoisin Oulaisista ja opiskelujen kautta päädyin Rovaniemelle. Perheeseeni kuuluu vaimoni ja neljä tytärtä. Harrastan muun muassa metsästystä, kalastusta, pyöräilyä ja valokuvausta.

Minkälainen opiskelu- ja työtausta sinulla on?

Metsäalalle päädyin alun perin kesätöiden kautta. Ollessani 15-vuotias kotipaikkani naapurin isäntä palkkasi minut metsänistutustöihin. Siitä eteenpäin olenkin ollut metsänistutuksilla mukana melkein joka kesä. Kävin metsäalan ammattikoulun Haapajärvellä, ja sittemmin ammattikorkeakoulun Rovaniemellä. Toimin useita vuosia kausimetsurina Oulaisten alueella, joten taimikonhoitotyöt ja metsänviljelytyöt tulivat minulle hyvin tutuksi. Ammattikouluaikana ajoin iltahommina ajokonetta Nivala-Sievi-Reisjärvi-alueella.

Ensitunnelmat Vaaran Metsästä ja Vaara-konsernista?

Vaaran Metsällä työt ovat alkaneet mukavasti. Olen tuntenut itseni tervetulleeksi ja työyhteisössä on todella hyvä yhteishenki. Työ on ollut todella mielenkiintoista ja sopivan vastuullista. Vaara-konsernissa työskennellessä saa olla luomassa hyvinvointia ja elinvoimaa omalle asuinseudulle, ja se tekee työstä merkityksellisen tuntuista.

Työtehtäväsi Vaaran Metsällä?

Työtehtäväni Vaaran Metsällä ovat metsäasiantuntijan/puunhankinnan työt Ranuan alueella, sekä metsänhoitotöiden (maanmuokkaus, metsänviljely, taimikonhoito) operaattorin tehtävät, eli näiden työlajien ohjaus, aikataulutus ym.

 

Tervetuloa Vaaralle, Heikki!

 

Vaaran Metsä Oy on Vaara-konsernin puunhankintayhtiö Etelä-Lapin alueella. Hankimme sahalaitoksellemme raaka-ainetta puunjalostusta varten. Tarjoamme metsänomistajille kattavat puukauppaan ja metsänhoitoon liittyvät palvelut. Meille on tärkeää, että alueemme metsiä hoidetaan kestävästi ja tuleville sukupolville turvataan hyvä elinympäristö.

 

Heikki Kangas
heikki.kangas@vaara.fi
+358 40 7259516
Metsäasiantuntija
Puunhankinta-alue: Ranua


Muita uutisia