Vaaran Pohjamaalattu™

Kertaalleen maalattu ulkoverhouspaneeli

Vaaran Pohjamaalattu™ ulkoverhouspaneeli on maalattu kertaalleen. Teollinen pohjamaalauskäsittely, joka suoritetaan kuivissa ja hallituissa olosuhteissa, suojaa osaltaan jo työn aikana verhousta sateelta ja auringon UV-säteilyltä. Pohjamaalauskäsittely jouduttaa myös maalaustöitä, koska asennuksen jälkeen voidaan siirtyä suoraan pintamaalaukseen. Pintamaalaus täytyy suorittaa seuraavan kuuden kuukauden sisällä.

Tutustu ulkoverhousvalikoimaamme

Teolliset olosuhteet takaavat tasalaatuisuuden

Niin sanotussa pohjamaalauksessa puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Teollinen pohjamaalaus helpottaa maalausurakkaasi työmaalla, mutta se ei anna vielä tarvittavaa suojaa auringon UV-säteilyltä ja kosteudelta. Tämän johdosta puulle tulisi suorittaa pintamaalaus seuraavan kuuden kuukauden kuluessa tuotteen asentamisesta seinään.

Teollisissa olosuhteissa suoritettu maalaus on pohja puun pitkäaikaiskestävyydelle, sillä käsitellyt suoritetaan vakioiduissa olosuhteissa, jossa lämpötila sekä kosteus ovat optimaaliset. Lisäksi puun pinta säilyy tehdasolosuhteissa puhtaana, mikä parantaa maalin tarttumista puun pinnalle.

Vaara-tuotteet tulevat kestävästi hoidetuista metsistä

Etsimme ratkaisuja entistä vastuullisempiin puutuotteisiin ja Vaaran vastuullisten tuotteiden takeena ovat PEFC- sekä FSC-sertifikaatit. PEFC ja FSC ovat riippumattomia ja voittoa tavoittelemattomia kansainvälisiä metsäsertifiointijärjestelmiä, jotka edistävät kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa.

Metsäsertifikaattien myötä noudatamme toiminnassamme ympäristön, ihmiset ja talouden tasapainoisesti huomioon ottavia kestävyyden periaatteita. Sertifikaatit takaavat asiakkaillemme, että hankkimamme puuraaka-aineen alkuperä on tiedossa ja se on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Menekkilaskurilla lasket ulkoverhouksen menekin

Löydä lähimmät Vaaran Pohjamaalattu™ jälleenmyyjät

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tuotteistamme vai askaruttaako jokin muu asia? Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä