Katsaus Vaara-konsernin taloudelliseen tilanteeseen

Veljekset Vaara Oy on vakiinnuttanut asemansa yhtenä puunjalostusalan johtavista toimijoista yli neljän vuosikymmenen ajan. Vaikka maailmantilanne on muuttunut haastavaksi muun muassa vuoden 2022 Venäjän hyökkäyssodan ja sitä seuranneen korkotason nousun sekä inflaation kiihtymisen vuoksi, Veljekset Vaara Oy on osoittanut vakaata taloudellista suoriutumista myös näissä olosuhteissa.

Ennakoivat liiketoimintapäätökset avainasemassa

Kotimaan ja kansainväliset haasteet ovat aiheuttaneet epävarmuutta markkinoilla tänä vuonna. Inflaation kiihtyminen, korkotason nousu ja rakennusalan vaikeudet ovat olleet haasteita, joihin yhtiö on vastannut ennakoivilla liiketoimintapäätöksillä. Yhtiön vahva vakavaraisuus on ollut yksi sen menestyksen kulmakivistä. Pitkäjänteinen taloudenhoito ja ennakoivien liiketoimintapäätösten tekeminen ovat mahdollistaneet vahvan taloudellisen pohjan, joka takaa asiakkaille ja kumppaneille turvallisen yhteistyön.

– Ennakoimme konsernille positiivista tulosta myös vuodelle 2023. Päätöksiä on tehty liiketoiminnassa huomioiden markkinatilanne ja odotus tulevasta. Olemme halunneet turvata maksuvalmiuden myös hyvin haastavissa olosuhteissa ja sopeuttaneet toimintaa kysyntää vastaavaksi. Aiempien vuosien investoinnit ja kehityspäätökset jalostustuotannon ja metsäliiketoiminnan laajentamiseen auttavat nyt tässä markkinatilanteessa, toteaa toimitusjohtaja Jukka Vaara.

Menestyjä-sertifikaatti on merkki luotettavasta kumppanista

Vaara-konserni on saanut kauppalehden menestyjät sertifikaatin vuodesta 2019 saakka pian konsernirakenteen muodostumisen jälkeen. Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti on merkki luotettavasta kumppanista. Sertifikaatti perustuu kuuden osa-alueen analyysiin, joka sekä tunnistaa riskit että erottelee hyvät yritykset toisistaan. Tämä muodostaa kattavan kuvan yrityksen tilanteesta, ja sen avulla voidaan ennustaa myös yrityksen tulevaa taloudellista menestystä. Vaaralla on ollut kunnia kuulua Menestyjä-yritysten joukkoon jo viidettä vuotta, ja haluamme myös tulevaisuudessa olla luotettava kumppani niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme.

Menestyjä-sertifikaatin lisäksi Veljekset Vaara Oy on saanut Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin 2007 jälkeen joka vuosi. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Platina-sertifikaattiin on oikeutettu ainoastaan 3 % suomalaisista yrityksistä.

Veljekset Vaara Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku


Muita uutisia