5 syytä valita valmiiksi maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhous

Valmiiksi maalattu ulkoverhous on huoleton valinta, sillä seinä on asennuksen jälkeen heti valmis. Vaaran Värivalmis™ on kolmeen kertaan teollisesti maalattu ulkoverhouslauta, joka ei vaadi työmaalla kuin naulankantojen paikkamaalauksen. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi valita valmiiksi maalattu ulkoverhous rakennuksen julksivumateriaaliksi.

Tasalaatuisuus tehdasympäristössä tehdyssä vakioiduissa olosuhteissa

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta saa päällensä yhteensä kolme teollista maalikerrosta; ensimmäiseksi puuvalmiin tuotteen pintaan tehdään yksi pohjamaalauskerros, jonka päälle maalataan kaksi pintamaalauskerrosta kolmelle näkyvälle pinnalle maalitoimittajan ohjeiden mukaisesti. Sahalaitoksemme laadukkaat tehdastilat varmistavat vakioidut maalausolosuhteet, jotka ovat tae erinomaiselle työnjäljelle. Maalaamossamme lämpötila- sekä kosteusolosuhteet säilyvät tasaisena, eikä maalipinnan alle jää epäpuhtauksia, jotka voisivat vahingoittaa lautaa. Kun valitset Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslaudan, tiedät saavasi tasaisella maalausjäljellä käsitellyn laudan.

Esteettinen sekä kestävä kokonaisuus vuosiksi eteenpäin

Kolmeen kertaan teollisesti maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta on esteettinen sekä kestävä valinta rakennuksesi julkisivumateriaaliksi. Koneellisesti tehtävä maalaus takaa tuotteen tasalaatuisuuden sekä sen, että maalia on levitetty oikea määrä jokaisessa työvaiheessa. Voit valita pintamaalatun ulkoverhouksen värin vakiosävyistämme tai tiedustella muita värivaihtoehtoja myynnistämme. Pintamaalattu ulkoverhouslauta on kestävä valinta, sillä sen huoltoväli on 10–15 vuotta. Raaka-aine Vaaran ulkoverhouslautoihin tulee pohjoisen vastuullisesti kasvatetuista metsistä, mikä takaa toimittamiemme ulkoverhousmateriaalien korkean laadun ja kestävyyden.

Rakennustyömaalla tehtävien töiden määrää vähenee

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta helpottaa merkittävästi myös urakkaasi rakennustyömaalla. Ensinnäkin työmaalla suoritettava maalaaminen rajoittuu ainoastaan naulankantojen paikkamaalaukseen. Jos vielä valitset piilonaulatun ulkoverhouslaudan, jossa naulankannat jäävät piiloon pontin alle, ei sinun tarvitse suorittaa edes tätä vaihetta. Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta tekee näin ollen maalausurakasta todella helpon, eikä sinun tarvitse stressata sääolosuhteista eikä kasata talkooporukkaa maalausurakkaa varten. Heti valmis seinä mahdollistaa myös sen, että voit suorittaa asennustyöt vaikka myöhemmällä syksyllä tai keskellä talvea.

Työmaakustannukset pienenevät

Valitessasi Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslaudan, ei sinun tarvitse palkata erillistä urakoitsijaa suorittamaan talon julkisivumaalausta. Työmaakustannukset jäävät näin ollen ainoastaan ulkoverhouslautojen asennukseen. Teollisesti maalattu Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta on myös hinnaltaan kilpailukykyinen verrattuna siihen, että ostat puuvalmiin tai pohjamaalatun ulkoverhouslaudan, jonka maalaamisesta vastaa ulkopuolinen urakoitsija.

Mahdollistaa piilonaulatun ulkoverhouksen valinnan

Vaaran Värivalmis™ ulkoverhouslauta mahdollistaa piilonaulauksena tapahtuvan asennuksen. Piilonaulattu ulkoverhouslauta on suunniteltu niin, että naulausrivit jäävät piiloon ja naulankantoja ei jää näin ollen näkyviin. Piilonaulauksen ansiosta työmaalla säästyy myös aikaa sekä kustannuksia, sillä Vaaran Värivalmis™ seinä on heti valmis eikä paikkamaalausta tarvitse enää suorittaa.  Piilonaulattu Vaaran Värivalmis™ parantaa entisestään julkisivun esteettisyyttä, mutta myös sen kestävyyttä. Kun ulkoverhouslaudan maalipintaa ei rikota päältä tehtävällä naulauksella, kestää se paremmin sääolosuhteiden vaihtelua, kosteutta sekä auringon UV-säteilyä. Piilonaulaus pienentää myös riskiä sille, että maalipinta vahingoittuisi asennuksen yhteydessä.

Katso oheiselta videolta, kuinka vaivatonta on asentaa Vaaran Värivalmis™ piilonaulattu ulkoverhous seinään.

Vaaran Värivalmis™ seinä on heti valmis ja näyttää hyvälle.


Muita uutisia